Tottelevaisuus

RALLY-TOKON TUTUSTUMISPÄIVÄ HIPPOKSELLA SUNNUNTAINA 21.4.2019 KLO 12.00!

Maria Leino tulee vetämään Rally-Tokon tutustumispäivän koirakoille, joita laji kiinnostaa ja ovat vasta alkuvaiheessa harjoittelun kanssa.
Tutustutaan  alokasluokan sääntöihin, kyltteihin ja niiden oikeaan suoritustapaan. Päivään mahtuu yhteensä 10 koiraaa kahdessa eri ryhmässä. Ryhmä 1 aloittaa klo 12.00 ja ryhmä 2 klo 14.00.

Huolimatta siitä kumpaan ryhmään olet ilmoittautunut, voit olla koko koulutuksen ajan paikalla niin halutessasi.

Hinta 10e/ jäsen, 15e/ei-jäsen, tili: FI24 4350 0010 0418 51. Viestikentyään rally-toko ja osallistujan nimi, maksukuitti mukaan koulutukseen.

Ilmoittautumiset: Leenalle puhelimitse, viestillä tai watsappilla 041-7271046 tai s.postiin: leenamaarit.liukkonen@gmail.com

________________________________________

OMATOIMITREENIT ALKAVAT MAANANTAINA 8.4. KLO 18.30 HIPPOKSELLA!
Omatoimitreenit ovat kaikille jäsen- ja kenttämaksun maksaneille henkilöille avoimet treenit. Treeneissä ei ole erikseen vetäjää, vaan jokainen suunnittelee itse omat harjoituksensa.

Omatoimitreeneissä harrastamallasi lajilla ei ole väliä. Jäsenistön käytettävänä on kentällä pk-lajien hyppyesteet, kopista löytyy kaikenkokoisia puisia ja metallisia noutokapuloita, ruutunauhoja, kartioita ym., sekä alempien luokkien rally-tokokylttejä telineineen.
Treeneissä voi käydä parisen kertaa tutustumassa, mutta sen jälkeen olisi suotavaa maksaa jäsen- ja kenttämaksu.
TREENIT AINA MAANANTAISIN JA TORSTAISIN HIPPOKSELLA KLO 18.30 ETEENPÄIN, TERVETULOA MUKAAN!

___________________________________________

 

TOKOn SM-kisat järjestetään tänä vuonna Paimiossa 3.-4.8.2019!

Vakka-Suomen kennelkerho ry on päättänyt lähettää taas tänä vuonna joukkueen kisaamaan!
Oletko sinä halukas osallistumaan joukkueeseen?

Joukkueeseen mahtuu yhteensä 6 koirakkoa: 2 alokasluokkaan, 2 avoimeen ja 2 voittaja tai erikoisvoittajaluokkaan. Varakoiria saa mukana olla kolme.
Minimi osallistujamäärä on kolme koiraa; ALO, AVO ja VOI/EVL.
Joukkueeseen osallistuvan ohjaajan tulee olla edustamansa seuran jäsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakka-Suomen Kennelkerho järjestää tottelevaisuuskoulutuksia eritasoisille koirakoille. Tottelevaisuuskoe eli TOKO mittaa koiralle opetettujen asioiden hallintaa ja arvioidaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Tottelevaisuuskoulutukset sopivat kaikille koirille rodusta rippumatta.

Koulutuksen tarkoituksena on parantaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, opettaa koiralle käyttäytymistä sekä harjoittaa ohjaajan koirankäsittelyä. Tottelevaisuuskoulutukset ovat hyvää harjoitusta myös yllättävien arjessa sattuvien tilanteiden varalta.

 

 

Kommentit suljettu.