Tottelevaisuus

 

OMATOIMITREENIT JÄÄVÄT TALVITAUOLLE 18.10.2018

Omatoimitreenit jäävät nyt talvitauolle. Kentällä saa käydä silti edelleen treenaamassa jäsen- ja kenttämaksun maksanut henkilö. Treeniseuraa voi huudella vaikka Facebook-ryhmässä.

TOKON/PK-TOTTIKSEN OMATOIMITREENIT HIPPOKSELLA!
Treenit joka maanantai ja torstai Hippoksen kentällä klo 18.00 alkaen. Treeneissä ei erikseen vetäjää, vaan jokainen suunnittelee oman treeninsä. Apuja saa aina, kun tarvitsee ja ryhmäliikkeitä voidaan tehdä yhdessä.
Sopii kaikentasoisille ja ikäisille, tervetuloa mukaan uudetkin harrastajat!

Treeneissä voi käydä pari kertaa tutustumassa ilman jäsen- tai kenttämaksun maksamista. Mikäli haluaa harrastaa jatkossakin, liity jäseneksi ja maksa kenttämaksu. Ohjeet löytyvät sivuilta. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Vakka-Suomen Kennelkerho järjestää tottelevaisuuskoulutuksia eritasoisille koirakoille. Tottelevaisuuskoe eli TOKO mittaa koiralle opetettujen asioiden hallintaa ja arvioidaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Tottelevaisuuskoulutukset sopivat kaikille koirille rodusta rippumatta.

Koulutuksen tarkoituksena on parantaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, opettaa koiralle käyttäytymistä sekä harjoittaa ohjaajan koirankäsittelyä. Tottelevaisuuskoulutukset ovat hyvää harjoitusta myös yllättävien arjessa sattuvien tilanteiden varalta.

 

 

Lisätietoa toiminnasta jaoston vetäjältä:

Leena Liukkonen
✆ 041 727 1046
leenamaarit.liukkonen@gmail.com

Kommentit suljettu.