Tottelevaisuus

RALLY-TOKON TUTUSTUMISPÄIVÄ SUNNUNTAINA 29.7.2018 KLO 12.00!

Rally-Tokon tutustumispäivä on tarkoitettu koirakoille, joilla ei ole vielä kokemusta lajista. Päivän aikana tutustutaan lajin sääntöihin, opetellaan ALO- ja AVO-luokan kylttejä ja niiden oikeaa suoritustapaa sekä harjoitellaan pieniä radanpätkiä.

Mukaan mahtuu 10 koiraa ohjaajineen. Tutustumispäivä on jaettu kahteen viiden koiran ryhmään; ryhmä 1 aloittaa klo 12.00 ja ryhmä 2 klo 14.00.
Päivän vetää Maria Leino Naantalista, joka kisaa suomenlapinkoiransa kanssa Rally-Tokon voittajaluokassa.

Tutustumispäivän hinta on 10eur/jäsen ja 20eur/ei-jäsen. Maksu kerhon tilille: Kalannin Sp FI2443500010041851 ja kuitti mukaan. Kerhon jäsenet etusijalla, ei-jäsenten ilmoittautuminen 23.7. eteenpäin, jos paikkoja on.

Ilmoittautumiset: Leena Liukkonen p. 041- 727  1046

 

 

 

 

 

TOKON/PK-TOTTIKSEN OMATOIMITREENIT HIPPOKSELLA!
Treenit joka maanantai ja torstai Hippoksen kentällä klo 18.00 alkaen. Treeneissä ei erikseen vetäjää, vaan jokainen suunnittelee oman treeninsä. Apuja saa aina, kun tarvitsee ja ryhmäliikkeitä voidaan tehdä yhdessä.
Sopii kaikentasoisille ja ikäisille, tervetuloa mukaan uudetkin harrastajat!

Treeneissä voi käydä pari kertaa tutustumassa ilman jäsen- tai kenttämaksun maksamista. Mikäli haluaa harrastaa jatkossakin, liity jäseneksi ja maksa kenttämaksu. Ohjeet löytyvät sivuilta. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Vakka-Suomen Kennelkerho järjestää tottelevaisuuskoulutuksia eritasoisille koirakoille. Tottelevaisuuskoe eli TOKO mittaa koiralle opetettujen asioiden hallintaa ja arvioidaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Tottelevaisuuskoulutukset sopivat kaikille koirille rodusta rippumatta.

Koulutuksen tarkoituksena on parantaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä, opettaa koiralle käyttäytymistä sekä harjoittaa ohjaajan koirankäsittelyä. Tottelevaisuuskoulutukset ovat hyvää harjoitusta myös yllättävien arjessa sattuvien tilanteiden varalta.

 

 

Lisätietoa toiminnasta jaoston vetäjältä:

Leena Liukkonen
✆ 041 727 1046
leenamaarit.liukkonen@gmail.com

Kommentit suljettu.